Απογοήτευση .....


Πριν αρκετό καιρό ήρθε στο Αγρίνιο ένας καλός άνθρωπος, ένας σωτήρας και ανέλαβε την τοπική ομάδα, τον Παναιτωλικό, με όνειρο να τον ανεβάσει ψηλά .....

Μιά ομάδα με μεγάλη ιστορία από την οποία γεννήθηκαν και πέρασαν πολλά μεγάλα ονόματα.Μια ομάδα με πολλές προοπτικές και δυνατότητες.
Ολοι οι φίλαθλοι αναθάρρυσαν, σκέφτηκαν ότι επιτέλους ηρθε η ώρα που η αγαπημένη τους ομάδα θα ανέβει κατηγορία επιτέλους.
Ολα πήγαιναν καλά στην αρχή με το γήπεδο να γίνεται αγνώριστο, πανέμορφο.Με προπονητικά κέντρα, με μεταγραφές.
Η ομάδα μπήκε δυνατά στα παιχνίδια παίρνοντας πολλές νίκες. 5000 φίλαθλοι την ακολουθούσαν πιστά στο δρόμο για την κορυφή.

Αλλά τα όνειρα κρατάνε λίγο και βρέθηκε να χάνει αδικαιολόγητα.Εγιναν και κάποια ασχημα περιστατικά με αντίπαλες ομάδες, οπου αυτοί που έπρεπε δεν τήρησαν σωστή θέση.

Αποτέλεσμα την Κυριακή που μας πέρασε ο τελευταίος αγώνας πρόσφερε μόνο την απογοήτευση της ήττας.Αλλη μια χρονιά λοιπόν στην Γ΄Εθνική.......

Γιατί σας τα λέω όλα αυτά;;

Γιατί εχτές έδωσε συνέντευξη ο πρόεδρος του Παναιτωλικού σε τοπικό κανάλι και από τα λίγα που κατάφερα να ακούσω κατάλαβα γιατί φτάσαμε εκεί που φτάσαμε.

Γιατί κ. πρόεδρε δεν είσαστε πραγματικά κοντά στην ομάδα....
Γιατί κ. πρόεδρε δεν αρκούν μόνο τα λεφτά και τα κτήρια για να ανέβει το ηθικό....
Γιατί κ. πρόεδρε δεν κυνηγήσατε την Ηλιούπολη που παίρνει αγώνες με ....τσαμπουκά (αλλο μεγάλο θέμα αυτό)
Γιατί κ. πρόεδρε ο Παναιτωλικός δεν είναι επιχειρηση, είναι ψυχή, είναι 5000 και πάνω ψυχές.


...καημένε Τίτορμε Αιτωλέ είναι πράγματι μεγάλο το βάρος που κουβαλάς.....

8 σχόλια:

zeidoron dtsoukas είπε...

Ελεος,φτανει πια,δεν θελουμε αλλους σωτηρες!Ο Παναιτωλικος δεν ειναι 5000 η 10000 ψυχες που πανε στο γηπεδο.Ειναι η ιδια η ψυχη της πολης και οχι μονο,ειναι το σημα κατατεθεν του Αγρινιου.Δυστυχως τα τελευταια χρονια πεφτει απο τον κακο στον χειροτερο.Και δεν ειναι μονο το οτι δεν μπορει ν'ανεβει κατηγορια αλλα το οτι αμαυρωνεται η ενδοξη ιστορια του.Παιχνιδια σαν τα φετινα με τον Φωστηρα και την Θηβα θα μεινουν μελανα σημαδια,δυσκολα θα ξεχαστουν.Και ο πλεον αδαης περι των ποδοσφαιρικων απο καποιο σημειο και μετα καταλαβε οτι ανθρωποι μεσα απο την ομαδα δεν ηθελαν την ανοδο.Κυριος οιδε τι παιχνιδια παιζονται και τι συμφεροντα εξυπηρετουνται με βιτρινα τον Παναιτωλικο.Οι παλιοτεροι θα θυμουνται οτι ο Παναιτωλικος μεγαλουργησε με παικτες ντοπιους κι απο την ευρυτερη περιφερεια του νομου.Ας σταματησουν λοιπον οι στρατιες των λεγεωναριων κι ας δοθουν ευκαιριες στα παιδια της περιοχης.Τον προεδρο δυστυχως δεν μπορουμε να τον αλλαξουμε,ιδιοκτητης γαρ.Καημενε Τιτορμε τι σουμελε να παθεις!!!

ΛΕΝΑ είπε...

μα δεν υπαρχει καποιος να τους στριμωξει λιγο.Ακομα και οι δημοσιογράφοι που πηραν την συνεντευξη τον χαιδευαν.
Κατι παιζεται για συγχωνεψη με αλλη ομαδα, αλλά αν ειναι να ανεβει κατηγορια ετσι, ας μεινει εκει που ειναι.

ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ08 είπε...

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΥΓΕΙΗΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

PE ΠAIΔEΣ ΣIΓOYPA EIΣTAI ΠITΣIPIKAΔEΣ.O ΠANAITΩΛIKOΣ MIA ZΩH THΣ ΦAΠAΣ HTAN,ΠOY TA EIΔATE TA MEΓAΛEIA?YΓ. H ΠAPΔAΛOY ZEI? G AΠO CT ENAΣ ΠAΛIOΣ AΓPINIOTHΣ

ΛΕΝΑ είπε...

φιλε ΑΝΩΝΥΜΕ μπορει μια ζωη να ηταν στη φαπα (μου ακουγεται πολυ σκληρο αυτο) αλλα πιστεψαμε οτι αυτος ο ανθρωπος ενδιαφερόνταν λιγο παρα πανω.Στην αρχη πηγαινε καλα η ομαδα μετα δεν ξερω τι εγινε.

ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ 08
Αν ειναι υγιες να αγοραζει ομαδα για να χτιζει κτηρια τοτε θελει γιατρό Γιατι δεν ασχολιόνταν με οικοδομες και οχι με το ποδοσφαιρο;;

Ανώνυμος είπε...

ΛENA ΓNΩPIZOMAΣTE?EXEIΣ ΣΠOYΔAΣEI ΦΩTOΓPAΦIA?ΓIΩPΓOΣ (G AΠO CT)

zeidoron dtsoukas είπε...

@ Ανωνυμε, αφου εισαι τοσο παλιος και θυμασαι την Παρδαλω σιγουρα θα θυμασαι και τη μεγαλη ομαδα της εποχης του 70.Για θυμισου ονοματα Ντοκας Αγραφιωτης Ντεμος Σταρακας Μπαθας Καλαμιδας Ραπτης Τσαμης Σειτανιδης Κουτσογιαννης Ταλαμαγκας Ευθυμιου Γαλανος Παπαμετης Παππας Δενδρινος Γκανιατσας Κωστοπουλος Κοντοπανος Παχης Τακος και πριν απ'αυτους Καλυβας Ζαρκαβελης Τσαμπας Μπαρχαμπας Γιαννοπουλος Παπαδοπουλος Δουκας Παπαποστολου κλπ.Και το σπουδαιοτερο ολοι τους ντοπιοι.Ποναγαν για την ομαδα.Για θυμισου τι γινοταν στα ντερμπυ με την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ,τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ,τοσο στο Αγρινιο οσο και στις εδρες των αντιπαλων.Φετος στον αγωνα με την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ποσοι ηταν στο γηπεδο και ποιος νοιαστηκε αν εγινε το παιχνιδι.Σαν τους παικες που προανεφερα μπορεις να μου δειξεις κανα δυο στη φετινη ενδεκαδα;Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ φιλε υπηρξε μεγαλος και συμβολο μιας ολοκληρης περιοχης κι οχι μονο στο ποδοσφαιρο.(Αν πετυχεις πουθενα το βιβλιο του Αριστειδη Μπαρχαμπα διαβασε το).Και θα ξαναγινει μεγαλος αν στηριχτει σε παιδια του νομου.
@Λενα τι εγινε το εγκατελειψες το μπλογκ;

Ανώνυμος είπε...

OXI MONO TOYΣ ΘYMAMAI AΛΛA ΓNΩPIZA ΠPOΣΩΠIKA ΠOΛΛOYΣ AΠO AYTOYΣ.ΠANTΩΣ ENAN XPONO MEINAME ΣTHN A EΘNIKH.ΓIA TA NEA TEKTAINOMENA ΔHΛΩNΩ AΓNOIA MIAΣ KAI H TEΛEYTAIA ΦOPA ΠOY HMOYN ΣTHN EΛΛAΔA HTAN TO 1992.G AΠO CT