Ασύρματο Ευρυζωνικό Δίκτυο Αγρινίου

Να και μια καλή προσπάθεια να πάμε μπροστά. Για να δούμε όμως τι απήχηση θα έχει.
Και βέβαια καλό είναι το δωρεάν ίντερνετ, αλλά άμα ...... δεν έχεις υπολογιστή τι να το κάνεις;;;

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης προσπάθειας για παροχή καινοτόμων υπηρεσιών στους πολίτες του Δήμου Αγρινίου και στους επισκέπτες της πόλης μας, ξεκινάει από σήμερα «η παροχή δωρεάν internet».
Η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν και περιλαμβάνει την πρόσβαση στο διαδίκτυο με ευρυζωνική ταχύτητα.
Στόχος της δημοτικής αρχής δεν είναι να γίνει ο Δήμος Αγρινίου πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου, υποκαθιστώντας τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα αλλά να φέρει σε επαφή τον οικιακό χρήστη, τον μαθητή, τον φοιτητή, με τις νέες τεχνολογίες και να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των απλών χρηστών, ιδιαίτερα των νέων που δεν έχουν οικονομικές δυνατότητες.
Για την σύνδεση των χρηστών με το Ασύρματο Δίκτυο του Δήμου Αγρινίου απαιτείται, η χρήση κωδικού και συνθηματικού χρήστη, τα οποία μπορούν οι δημότες να αποκτήσουν από το Δημαρχείο (Χ.Τρικούπη 10, 1ος όροφος, Γραφείο 6), έχοντας μαζί τους την ταυτότητα τους.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός αναφερόμενος στην νέα υπηρεσία τόνισε:

«Στην κοινωνία της πληροφορίας η δημιουργία μιας ψηφιακής πόλης αποτελεί πραγματική επένδυση για το μέλλον και προγραμματική μας δέσμευση.
Γι΄ αυτό δημιουργούμε ένα σύγχρονο περιβάλλον πληροφορικής και επικοινωνιών, με μια σειρά παρεμβάσεων, ώστε ο Δήμος μας να μπορεί να προσφέρει τις υποδομές της ευρυζωνικότητας στους πολίτες μας και ιδιαίτερα στους νέους, επισκέπτες και χειριστές του διαδικτύου.»


http://www.1243.syzefxis.gov.gr/digitalcity/index.php

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπορειτε να μας ενημερωσετε για την γεωγραφικη περιοχη στην οποια εκτεινεται το ασυρματο δίκτυο;

Ανώνυμος είπε...

σε απάντηση του προηγούμενου: όταν ολοκληρωθεί το έργο θα υπάρχει ασύρματη πρόσβαση από οπουδήποτε μέσα στα όρια της πόλης του Αγρινίου και μόνο. Πρωτοπωριακή κίνηση, βέβαια η πόλη μας έχει γίνει σουρωτήρι από τις τρύπες για τα καλώδια οπτικών ινών που έσπειρε αναγκαστικά ο δήμος...
Να δούμε θα τους ξαναφτιάξουν τους δρόμους ή ένα καλό θα φέρει ένα μόνιμο κακό;;;;