Ένας αληθινός οπαδός του Παναιτωλικού!

Μετά από κάθε αγώνα του Παναιτωλικού ένας μεγάλος αριθμός Αγρινιωτών
κάθεται μπροστά στην οθόνη και περιμένει με αγωνία. Όχι όχι την τηλεόραση ,
την οθόνη του υπολογιστή εννοώ.

Και θα μου πείτε
τι περιμένει;
Μα τον Λευτέρη να ανεβάσει τα video και τις φωτογραφίες από το ματς.

Και
ποιος είναι ο Λευτέρης;




Ο Λευτέρης λοιπόν είναι ο μεγαλύτερος οπαδός του Παναιτωλικού. Τον ακολουθεί παντού, όπου και να δίνει αγώνες. Ήταν μαζί του στην Κρήτη, στη Ρόδο, στην Μυτιλήνη, στη Θέρμη, κλπ. Ακόμα και στην Κατερίνη με εκείνη την βροχή που ανέβαλε τον αγώνα, αυτός ήταν εκεί και την άλλη μέρα ακόμα και όταν όλοι οι άλλοι είχαν φύγει.

Θα μου πείτε ε, και;; ο κάθε Αγρινιώτης μπορεί να το κάνει. Το σπουδαίο όμως είναι ότι ο Λευτέρης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ!!!!!!! Η γυναίκα του είναι από την πόλη και έτσι γνώρισε την ομάδα και την αγάπησε.

Πολλοί από σας τον ξέρετε, τον έχετε δει στο γήπεδο, στο παν καφέ ή στους διάφορους συνδέσμους που ασχολούνται με την ομάδα.
Είναι φανατικός αλλά δεν δημιουργεί προβλήματα και φασαρίες, είναι ένας οικογενειάρχης που έχει το θάρρος να μιλά με τον πρόεδρο για τις αγωνίες του και τα όνειρά που κάνει για τον Παναιτωλικό.

Είναι ο άνθρωπος που σε κάθε αγώνα τρέχει με την βιντεοκάμερα και την φωτογραφική μηχανή να αποθανατίσει τις φάσεις του αγώνα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και την συνέντευξη του προπονητή.
Που έχει φτιάξει ένα blog μόνο για τον Παναιτωλικό ( http://www.panaitolikos.blogspot.com/ )


Και όλα αυτά αφιλοκερδώς, χωρίς να πάρει ούτε μια δεκάρα από κανέναν …..

Γι’ αυτό όλοι τον αγαπάμε και τον ευχαριστούμε που αγαπάει τόσο πολύ την ομάδα μας.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για τον Λευτέρη και τις ευχές μας να συνεχίσει το ίδιο θερμά να στηρίζει την ομάδα.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλεος!Διαφήμιση στον άντρα σου κάνεις;Εξήγησε στον κόσμο που δεν ξέρει ότι εσύ και ο Λευτέρης είστε πντρεμένοι!Γελάει όλος ο κόσμος με αυτή την ανάρτηση σου κυρα-Λένα.Καραγκιοζιλίκια απλά και μόνο!!!Αλλά αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει...

Ανώνυμος είπε...

Aνώνυμε 12:57, λέει κάτι που δεν είναι αληθινό η ανάρτηση :Γιατί τόση εμπάθεια;Εγώ ξέρω τί τραβάνε μερικοί τύποι που η γυναίκα τους θέλει βόλτα και καφέ την ώρα του Κυριακάτικου μάτς...Κυρία μου, αν είναι έτσι τα πράγματα, έχετε τα δικά μου συγχαρητήρια ,για τον τρόπο που παροτρύνετε το σύζυγό σας να κάνει αυτό που του αρέσει τόσο πολύ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΑ!

ΛΕΝΑ είπε...

Ναι ο Λευτερης ειναι αντρας μου και ειναι τιμη μου
Αλλα δεν χρειαζεται διαφημιση απο μενα, ολο το Αγρινιο τον γνωριζει και ξερει τι προσφερει ο Λευτερης στην ομαδα.
Ρωτηστε ολους τους αθλητικους δημοσιογραφους της πολης να σας πουν κι αν κατι απο αυτα που λεω ειναι ψεματα τοτε να μιλατε.
Μαθετε να διαχωριζετε την διαφημιση απο τον σεβασμο και την αληθεια.
Καραγκιοζιλίκια ειναι το δικο σας σχολιο και καλο θα ηταν να εχετε το θαρρος να σχολιαζετε επωνυμα και οχι κρυμενος πισω απο το δακτυλο σας.Και να ξερετε οτι η μικροτητα βλαπτει πρωτα αυτον που τη χρησιμοποιεί.

ΛΕΝΑ είπε...

Κε Ανωνυμε 2:52 πμ
ευχαριστω για τα συγχαρητηρια αλλα δεν εχω κανει κατι σπουδαιο
Οσο για την αντιδραση του πιο πανω κυριου δεν με πειραζει γιατι σημαινει οτι με παρακολουθει και διαβαζει αυτα που γραφω

και παλι ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια αφού είναι τόσο αγαπητός γιατί στο σύνδεσμο της Αθήνας δε θέλουν να ακούνε γι αυτόν;Γιατί δεν ξαναπάτησε ποτέ στα γραφεία;Μήπως το χει ξευτιλίσει με την αυτοπροβολή του;Αυτό τουλάχιστον λέγεται αλλά και φαίνεται.Και για να τελειώνει αυτό το θέμα υπάρχουν άνθρωποι που ακολουθούν την ομάδα από παλιά και δεν το διατυμπανίζουν!Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ είναι ιδέα!Είναι στην καρδιά μας!Δεν είναι μέσο αυτοπροβολής.Καλά κάνει ο άντρας σου και αγαπάει την ομάδα,όμως δε χρειάζεται να μας το λέει και δημόσια προκειμένου να ''απολαμβάνουμε'' τη φάτσα του.Δηλαδή τι θέλει μετά το Γάλλο να του στήσουμε και αυτού ανδριάντα!ΕΛΕΟΣ!Ο εγωκεντρισμός και η αυτοεπιβεβαίωση σε όλο τους το μεγαλείο!!!!!!

ΛΕΝΑ είπε...

για τον συνδεσμο της Αθηνας να σου πουν αυτοι που επωφεληθηκαν και μετα τον εβριζαν (αν θες λεπτομερειες να σου πω επι προσωπικου και οχι δημοσια γιατι αφορα ατομα απο εκει που έφαγαν καλα και μαλιστα παρουσια μου, ξερουν αυτοι)

εκτος των αλλων το blog ειναι ιδιωτικο δικο μου και γραφω οτι θελω και οποτε θελω και αμα δεν σ'αρεσει να μην το διαβαζεις

η ζηλια να ξερεις ειναι κακο πραγμα

Ανώνυμος είπε...

Ρε καραγκιόζη εγώ από τα λεγόμενα σου λίγο πολύ ξέρω ποιος είσαι .Όσο για τον σύνδεσμο αυτά που ήδη υπάρχουν εκεί και απολαμβάνουν άλλοι ρωτήστε το πορτοφόλι του να σας πει ποιος τα έχει πληρώσει .Μην συνεχίζεις αυτή την τακτική γιατί την επόμενη φορά θα γράψω δημόσια και το όνομα σου γιαυτο να είσαι σίγουρος

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητη Λενα δεν γνωριζα τη σχεση σου με το Λευτερη,οποτε τα μπραβο περα απο το Λευτερη ανηκουν και σε σενα.Αντι να του πουνε του ανθρωπου ευχαριστω βγαζουν χολη.Αλλα ετσι ειναι ο καθενας προσφερει οτι του περισσευει!
Η δουλεια που κανει ο Λευτερης και μαλιστα αφιλοκερδως και με σπαταλη προσωπικου χρονου και χρηματος ειναι σπουδαια για μας που θελουμε να ενημερωθουμε για τους αγωνες του αγαπημενου μας ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και την ιστορια του.Και μη ξεχναμε οτι περα απο τα οπαδικα blogs ουσιαστικα δεν υπηρχε αλλη πηγη ενημερωσης για την ομαδα.Ο Χρηστος ο Στουμπος ειχε ξεκινησει μια καλη προσπαθεια την οποια παρατησε στη μεση κι απο τον Οκτωβρη του 2008 ο Γιωργος Κατσουλης με το "ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ" κανει πολυ καλη δουλεια.Ας μαθουμε λοιπον να εκτιμαμε δουλειες σαν του Λευτερη και να μη βγαζουμε χολη και εμπαθεια!Επιπλεον το οτι δεν ειναι Αγρινιωτης δειχνει και τη δυναμικη της ομαδας και το τι μπορει να εμπνευσει η ιστορια της.Ναναι καλα ο ανθρωπος και ξανα μπραβο του και να μη σταματησει ποτε αυτο που κανει.
Αξιεπαινη εισαι Λενα και συ που τον "ανεχεσαι"!Ασε τους "ανωνυμους" να λενε.Τα δεντρα που κανουν καρπους πετροβολανε.

ΛΕΝΑ είπε...

ευχαριστω zeidoron

ειλικρινα δεν περιμενα τετοιο σχολιο αλλα τελικα ειναι προσωπικη επιθεση προς τον Λευτερη και ξερουμε ποιος ειναι.
Οσο για μενα, χαιρομαι για οτι εχει καταφερει ο Λευτερης αν και μερικες φορες δεν ειναι ευκολα τα πραγματα.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, σε κάθε δικτυακό τόπο υπάρχουν και άτομα που για δικούς τους λόγους θα βγάλουν πίκρα μέσα απ τις απαντήσεις τους. Το γεγονός είναι ότι ο Λευτέρης έχει χαλάσει ένα σωρό λεφτά για να ακολουθήσει τον Παναιτωλικό εκεί που ΟΥΤΕ οι συνδεσμίτες δεν πήγαν. Ο φίλος που γράφει πρώτος θα ξέρει πιστεύω ότι ο Λευτέρης ήταν μέσα στην Ηλιούπολη ΜΟΝΟΣ του και μάλιστα τράβηξε και φωτογραφίες. Τώρα αν του αρέσει να αυτοπροβάλεται αυτό είναι δικό του θέμα και όποιος δε γουστάρει απλά δεν μπαίνει στο blog του. Εγώ όμως που μένω Αγρίνιο γνωρίζω ότι εκατοντάδες είναι αυτοί που μπαίνουν μετά από κάθε αγωνιστική που παίζουμε ΕΚΤΟΣ για να δουν τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στιγμιότυπα.
Μπράβο ρε Λευτέρη, συνέχισε να μας δίνεις εικόνα από ΠΑΝΤΟΥ όπου παίζει η Παναιτωλικάρα!!