Agrinio toolbar


Τελικά μπορούν να μας ζηλεύουν ελεύθερα.
Αν πάτε στο facebook στην σελίδα: agrinio toolbar θα δείτε ότι δημιουργήθηκε η πρώτη μπάρα εργασίας με θέματα μόνο από την πόλη του Αγρινίου.
Μπορείτε να μπείτε στο :


για να την κατεβάσετε εντελώς δωρεάν, εγώ το έκανα ήδη και βλέπω ότι αξίζει τον κόπο.


Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες :


Σεισμός 5,1 ρίχτερ κοντά στη Ναύπακτο


Σεισμική δόνηση 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 2:46 πμ σήμερα στο Ευπάλιο του νομού Φωκίδας.Κι αυτός ο σεισμός έγινε αισθητός στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και ιδιαίτερα στον δήμο Ναυπάκτου, όπου για προληπτικούς λόγους έμειναν κλειστά τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
31 κτήρια κρίθηκαν προσωρινά μη κατοικήσιμα.
Όπως αναφέρθηκε σε ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, συνεργεία μηχανικών του τομέα Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων διενήργησαν αυτοψία σε 98 κτήρια.
Με την ολοκλήρωση του ελέγχου, θα οριοθετηθεί η σεισμόπληκτη περιοχή προκειμένου να αναληφθούν οι ανάλογες δράσεις αποκατάστασης των ζημιών. (http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1768743)

ΝΕΑ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ


Σεισμός 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα, στις 11:51.

Το επίκεντρο ήταν στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ Κεφαλλονιάς και Αιτωλοακαρνανίας.

Κάποιος μας ταρακουνάει πάλι, για να δούμε θα ξυπνήσει κανείς!!!

Το νέο κτήριο του ΚΤΕΛ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ




Σχεδόν έτοιμο το ΚΤΕΛ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ. Ένα από τα πιο ιστορικά και μεγαλύτερα ΚΤΕΛ της χώρας αποκτά επιτέλους τις δικές του κτηριακές εγκαταστάσεις.Και η πόλη απόκτά ένα στολίδι στο 1ο χλμ της εθνικής οδού ΑΓΡΙΝΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ.
Μέσα στο μήνα αναμένεται να δωθεί προς χρήση.