Το νέο κτήριο του ΚΤΕΛ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ




Σχεδόν έτοιμο το ΚΤΕΛ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ. Ένα από τα πιο ιστορικά και μεγαλύτερα ΚΤΕΛ της χώρας αποκτά επιτέλους τις δικές του κτηριακές εγκαταστάσεις.Και η πόλη απόκτά ένα στολίδι στο 1ο χλμ της εθνικής οδού ΑΓΡΙΝΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ.
Μέσα στο μήνα αναμένεται να δωθεί προς χρήση.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τοπικιστες αρρωστοι Αγρινιωτες αν και η εδρα ειναι στο Μεσολογγι σπευσατε να φταξετε Σταθμο στο Αγρινιο

Ανώνυμος είπε...

Αφού εξυπηρετεί 150 κόσμο,όχι 10 χιλιάδες γυφταριό

ΛΕΝΑ είπε...

Καλά φίλε παίρνεις ληγμένα;;
τι εδρα και κολοκύθια λες; καθε πολη εχει σταθμό λεωφορείων για να εξυπηρετεί τους πολίτες της, απλά κάποτε πρέπει να εκσυγχρονίζεται.

Αντι να σας τρέχουν τα σαλια απο τη ζηλεια δεν φτιαχνετε και το δικο σας που δεν ξεχωριζει αν ειναι ΚΤΕΛ ή μπακαλικο;

φιλικα παντα, έτσι γείτονα;;

Χρύσα είπε...

@ Λένα
Tα καλά να λέγονται και να γράφονται!!!!

@ ανώνυμο
όποιος έχει κάτι να προβάλλει ας το κάνει!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΕΟ ΚΤΕΛ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΛΗ ΑΡΧΕΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗς ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ. ΑΠΟΤΕΕΙ ΠΙΣΤΕΘΩ ΣΤΟΛΙΔΙ ΓΙΑ ΤΥΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑς

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο που το ΚΤΕΛ εδειξαν το στοιχειώδη σεβασμό στους 120.000 και πλέον κατοίκους του Αγρινίου.Αλλά μεχρι εκεί, μια πολη που με τις συνενώσεις γινεται ισως το εβδομο μεγαλύτερο και πιο γρηγορα αναπτυσόμενο αστικό κέντρο της χωρας ειναι απο η πιο αδικημένη πολη της Ελλάδας.

Ανώνυμος είπε...

Kala pws ginetai kai to KTEL eftiaxe synedriako kentro 500 atomwn, provlepetai afto apo to katastatiko tou; To KTEL ekelei metaforiko ergo, ti tha kanei twra synedria; apo pou xrimatodotithike gi'afto;