Προ-παγκόσμιο κύπελο αλεξιπτώτου πλαγιάς στον Εμπεσό 24-28 Αυγ. 2010


από Ελένη Πελέκη

Η Αερολέσχη Αγρινίου και το τμήμα αλεξιπτωτιστών πλαγιάς αυτής πήραν την έγκριση από την PWCA για τη διοργάνωση αγώνα του προ-παγκόσμιου κυπέλου αλεξιπτώτου πλαγιάς στα όρη Βάλτου όπου και βρίσκεται η αγωνιστική περιοχή της Αερολέσχης για τις ανάγκες εγχώριων και διεθνών αγώνων. Ο αγώνας θα διεξαχθεί 24-28 Αυγούστου 2010.


Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες όπως επίσης και φόρμα εγγραφής, στην διαδικτυακή πύλη του αγώνα http://www.empesosxc.net/


Πηγή:
http://www.aleagr.com/


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πριν από λίγους μήνες ακούσαμε από επίσημα κυβερνητικά χείλη για μνημόνιο συνεργασίας με το Κατάρ για δημιουργία ενεργειακού κόμβου στο Πλατυγιάλι , με τερματικό σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου και εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος .

Φαίνεται όμως ότι επρόκειτο για μνημόνιο κ
αποπροσανατολισμού αφού η τιμή που προτείνουν οι προμηθευτές του Κατάρ

είναι διπλάσια των διεθνών τιμών , όπως έγραψε και ο Κόσμος του Επενδυτή . Οι δε θέσεις εργασίας δεν ήταν χιλιάδες όπως διαφήμιζαν οι κομματικοί ντελάληδες , αλλά λιγότεροι από 140 . Το παραμύθι τελείωσε δεν τσιμπάει κανείς πλέον. Μόνο οι κομματικοί ντελάληδες το συνεχίζουν για ψηφοθηρικούς λόγους και για να καλύψουν την οσφυοκαμψίας τους απέναντι στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο

Ευχαριστώ για την φιλοξενία . Ο Δήμαρχος Αστακού

DR Παναγιώτης Στάϊκος Αριστούχος ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Κωνσταντίνος Σαμψών είπε...

Η Αερολέσχη Αγρινίου και το τμήμα Αλεξιπτώτου Πλαγιάς, για μια ακόμη φορά δίνει το δυναμικό παρών, αυτή την φορά με διοργάνωση παγκοσμίου εμβέλειας. Ολοι οι εμπλεκόμενοι και μή, πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και να βοηθήσουν με κάθε δυνατό τρόπο. Είναι καιρός να προβάλλουμε τον τόπο μας και να βγούμε απο την αφάνεια.
Θυμίζω οτι πανελλήνιες διοργανώσεις γίνονται συχνά πυκνά στην συγκεκριμένη περιοχή, τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Η Περιοχή του Εμπεσσού αποτελεί με τα ιδιαίτερα "Πτητικά" χαρακτηριστικά της μια πολύ καλή επιλογή για τους απανταχού Αλεξιπτωτιστές.

Συνχαρητήρια στο τμήμα Αλεξιπτώτου Πλαγιάς και πάλι.

Κωνσταντίνος Σαμψών
μέλος της Αερολέσχης Αγρινίου
www.kSamson.com