Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ


Την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας θα επισκεφθεί το Μεσολόγγι και στις 11 το πρωί θα έχει συνάντηση με τους Δημάρχους της Αιτωλοακαρνανίας με θέμα την άμεση προώθηση ώριμων ή υπό ωρίμανση έργων του ΕΣΠΑ.

Στη συνάντηση, την οποία συγκαλεί ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Αντωνόπουλος θα συμμετάσχει και ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσος Αποστολόπουλος, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες. Νωρίτερα, στις 10 το πρωί οι κ.κ. Κατσιφάρας και Αντωνόπουλος θα έχουν συνάντηση με τους Διευθυντές και τους Τμηματάρχες των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας ενώ στις 2 το μεσημέρι θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης.

Τέλος, στις 2.30 το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης θα έχει συνάντηση με το προσωπικό της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

«Οι επισκέψεις μας σε Πύργο και Μεσολόγγι δεν έχουν εθιμοτυπικό χαρακτήρα», αναφέρει σε δήλωση του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας. Και προσθέτει: «Στόχος μας είναι, στις συναντήσεις εργασίας που θα έχουμε με τους Δημάρχους, να καταλήξουμε στα ώριμα ανά Δήμο έργα που μπορούν να προωθηθούν άμεσα για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Ο στόχος που το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης θέτει για διπλασιασμό του ρυθμού απορρόφησης των πόρων από το ΕΣΠΑ για το έτος 2011, συνιστά μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να καλύψουμε τον χαμένο χρόνο και έργα πνοής για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να πάρουν την οδό της υλοποίησης».