ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 11-4-2011

Την Δευτέρα 11-Απριλίου 2011, πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας η Ετήσια Τακτική για το 2011 και Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου.

Η Γενική Συνέλευση, χωρίς καμιά ψήφο κατά, λευκό ή αποχή :

- Ενέκρινε τον Διοικητικό Απολογισμό του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

- Ενέκρινε τον Προγραμματισμό Δράσεων και Κατευθύνσεων.

- Ενέκρινε τον Οικονομικό Απολογισμό και Προϋπολογισμό.

- Ενέκρινε τις διαγραφές που έγιναν το 2010.

- Καθόρισε οι εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο – Ελεγκτική Επιτροπή και Αντιπροσώπους στην ΟΕΣΒΔΕΝ να διεξαχθούν Τετάρτη και Πέμπτη 25 και 26 Μαΐου 2011.

- Αποφάσισε παράλληλα και ταυτόχρονα με τις εκλογές να διεξαχθεί στις 25 και 26 Μαΐου, στον ίδιο χώρο, μυστική ψηφοφορία για την εφαρμογή θερινού πενθημέρου το 2011, κατά τα πρότυπα των προηγούμενων ετών.

- Εξέλεξε την Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών (3 τακτικά μέλη και 2 αναπληρωματικά).

- Εξουσιοδότησε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα εκλεγεί να σχεδιάσει και οργανώσει εκδήλωση-εις αφιερωμένες στην συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου.

- Εξουσιοδότησε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα εκλεγεί να οργανώσει Θεματικό Συνέδριο, με ειδικές συνεδριάσεις, για τις παρακάτω ενότητες θεμάτων:

Εκπτώσεις – προσφορές - Κυριακάτικη Αργία – ωράριο – προωθητικές ενέργειες – εμπορική χωροταξία – πολυκαταστήματα – καταστήματα stock και outlet – τουριστικές περιοχές – καθεστώς εκποίησης & διάλυσης – πλανόδιο και στάσιμο εμπόριο – λαϊκές αγορές – παραεμπόριο – λαθρεμπόριο – Επιμελητήρια – τραπεζικός τομέας – φορολογικό – ασφαλιστικό – επαγγελματική στέγη – εργασιακά – συλλογικές συμβάσεις – μορφές δράσεων και συμμαχίες κ.α.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.