Διακρίσεις και καλές επιδόσεις είχε ο Ναυτικός Όμιλος Αγρινίου στους αγώνες 10-12 ετών της περιφέρειας που έγιναν στην Άρτα στις 18-19 Ιουνίου. Οι κολυμβητές του Ν.Ο.Α. είχαν 3 πρώτες θέσεις με την Καραγιάννη Δέσποινα στα 50 - 100 - 200 μέτρα Πρόσθιο, 3 δεύτερες θέσεις με την Κόκκιου Θεοδώρα στα ίδια Αγωνίσματα και 1 τρίτη θέση με τον Κόκκιο Γιώργο στα 200 μέτρα ελεύθερο. Οι επιδόσεις της Καραγιάννη και της Κόκκιου στα 50 Πρόσθιο είναι 2η και 4η Πανελλαδικά στην ηλικία τους.
Επίσης την Δευτέρα 20 Ιουνίου, διοργανώθηκαν πάλι στην Άρτα αγώνες για παιδιά 7-9 ετών. Και εδώ οι μικροί κολυμβητές του Ν.Ο.Α. τα πήγαν περίφημα! Σε όποια αγωνίσματα έπεσαν ήρθαν στην 1η και 2η θέση. Τα μετάλλια για όλους τους μικρούς κολυμβητές ήταν η επιβράβευση της προσπάθειάς τους. Αρκετά ικανοποιημένος δήλωσε ο προπονητής του Ν.Ο.Α. Χρήστος Νταγιάντας για την ποιότητα των μικρών κολυμβητών του.
Ο πρόεδρος του Ν.Ο.Α. Μάκης Γιαννόπουλος αισθάνεται υπερήφανος που διοικεί ένα σωματείο με αθλητές που αγωνίζονται σκληρά για το αθλητικό ιδεώδες σε όλα τα τμήματα (κολύμβησης, θαλάσσιο σκι - Wakeboard, conoe - kayak) ανεβάζοντας πολύ ψηλά τον όμιλο και γίνονται αρωγοί στη διαφήμιση της πόλης μας, το ΑΓΡΙΝΙΟ.