ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΓΩΝΑΣ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Συγκροτήθηκε χθες Τρίτη 31 Μαΐου 2011 σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας.
Για την κατανομή των αξιωμάτων η "Πρωτοβουλία Εμπόρων Αγρινίου Ενότητα-Αγώνας- Προοπτική", όπως προεκλογικά είχαμε δεσμευτεί αλλά και μετεκλογικά εξαγγείλαμε, επιχείρησε και πρότεινε στους συναδέλφους εκλεγμένους συμβούλους των άλλων δυο συνδυασμών την συγκρότηση διαπαραταξιακού αντιπροσωπευτικού Προεδρείου.
Συγκεκριμένα προτείναμε να αναληφθούν από συμβούλους της "Πρωτοβουλίας Εμπόρων Αγρινίου Ενότητα-Αγώνας-Προοπτική" οι θέσεις του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα και από συμβούλους των άλλων δυο συνδυασμών οι θέσεις του Αντιπροέδρου και του Ταμία.
Αυτό, μετά την άρνηση – για δικούς του λόγους ο καθένας – των εκπροσώπων των άλλων δυο συνδυασμών να συμφωνήσουν, δεν κατέστη δυνατόν.
Παρ’ όλα αυτά εμείς πιστεύαμε και θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε και να επιμένουμε στην δυνατότητα μιας νέας συλλογικότητας στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου που μπορεί να αποδειχθεί στην πράξη.
Τα αξιώματα άλλωστε διαχρονικά στον Σύλλογό μας σχετική αξία είχαν.
Το παραγόμενο έργο και το αποτέλεσμα είναι αυτό που τελικά έχει αξία και η καλή διάθεση και η θετική συμβολή όλων στο Διοικητικό Συμβούλιο είναι αυτά που τελικά σε μεγάλο βαθμό θα το καθορίσουν.


Για την Πρωτοβουλία Εμπόρων Αγρινίου Ενότητα – Αγώνας – Προοπτική
Οι εκλεγμένοι Σύμβουλοι στο Δ.Σ. του Ε.Σ.Α.

Μπεσίνης Παναγιώτης
Λίτσας Ιωάννης
Παπαζήση Χάιδω
Καλαϊτζόπουλος Αποστόλης
Σκανδάλης Ευθύμιος
Μητσόπουλος Παναγιώτης

Αγρίνιο 1-6-2011