Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Ας μου εξηγήσει κάποιος τι ήταν αυτό πάλι; Το σχολείο δεν έχει μάθημα και πάει εκδρομή ή σκέφτηκαν οι ευρωβουλευτές , οι υφυπουργοί και οι λοιποί ότι «αφού όλος ο κόσμος είναι στη Βουλή δεν κινδυνεύουμε στην επαρχία».
Ξαφνικά θυμήθηκαν την Αιτ/νια και πήγαν στα ποτάμια και τις λίμνες, σαν να τα έβλεπαν για πρώτη φορά, θαύμασαν και τα έργα τα συγχρηματοδοτούμενα και ικανοποιήθηκαν με την πρόοδό τους. Και καλά κάποια στιγμή στο μέλλον να υπάρξουν κινήσεις αναβάθμισης, εξέλιξης, δημιουργίας, όπως θέλετε πείτε το. Το παρελθόν όμως μας έχει δείξει ότι τα λόγια και οι υποσχέσεις είναι εύκολες και βγαίνουν γρήγορα από τα χείλη, αλλά πολύ δύσκολα γίνονται πράξεις.
Που αποσκοπεί λοιπόν αυτή η παράσταση;
Τόσα χρόνια που ήταν, όταν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα το νοσοκομείο Μεσολογγίου, όταν κλείνουν σχολές στο ΤΕΙ, όταν το Πανεπιστήμιο αιωρείται έτοιμο να πέσει να διαλυθεί;
Καλές οι εκπομπές για την αγροτική ανάπτυξη αλλά τελικά είναι μόνο για φιγούρα.
Σ’ αυτή τη χώρα μια ζωή κάνουμε αλλοπρόσαλλες κινήσεις ακολουθώντας την θεατρική παιδεία που κληρονομήσαμε από τους αρχαίους μας προγόνους.
Εύχομαι κύριοι εσείς που επισκεφτήκατε τον Νομό να έχετε συνειδητοποιήσει την άσχημη κατάσταση που βρισκόμαστε και να βάλετε τα δυνατά σας για να σωθούμε, γιατί ο κλοιός στενεύει για όλους και η κατάσταση είναι πλέον απρόβλεπτη.
ΥΓ. Κάποιος εκ των ανωτέρω κυρίων(δεν έχει σημασία ποιος) είπε το εξής:
"...Εφαρμόζουμε πολιτικές που είναι δύσκολες, που πονάνε πρώτους εμάς, αλλά είναι πολιτικές που πρέπει να ακολουθήσουμε για να σώσουμε τη χώρα ..."
Τα σχόλια δικά σας γιατί τα δικά μου δεν γράφονται ...