ΟΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ "ΕΦΙΑΛΤΕΣ"

Καταρχάς συγχαρητήρια στον κ. Κουρουμπλή που είχε το θάρρος της γνώμης του και δεν δίστασε ούτε στιγμή να πει "οχι" στην κοινωνική αδικία όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του. Και η ανταμοιβή από το "μεγαλόψυχο " κόμμα του, φυσικά η ΔΙΑΓΡΑΦΗ.
Τουλάχιστον αυτός θα μπορεί να αντιμετωπίσει τους συμπατριώτες του με το κεφάλι ψηλά.

Άραγε οι υπόλοιποι αντιπρόσωποι του Νομού μας που ψήφισαν "ναι" νοιώθουν εθνικά υπερήφανοι;
Άραγε σκέφτηκαν έστω για ένα λεπτό τους συγγενείς τους και τους φίλους που ολημερίς αγκομαχούν στα χωράφια του Νομού μας και σε τι καταδίκη τους ρίχνουν; Μάλλον τα φιμέ τζάμια από τις λιμουζίνες τους δεν τους αφήνουν να δουν τα μαγαζιά που κλείνουν και νοιώθουν ασφαλείς εκεί ψηλά στην καρέκλα που κάθονται. Όμως η καρέκλα έχει μεν τέσσερα πόδια, αλλά άμα κόψεις το ένα πέφτει και τσακίζεται.
Έτσι λοιπόν μέσα στους 155 Εφιάλτες (όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του blog tromaktiko
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/155_29.html ) είναι και οι Αιτωλοακαρνάνες Εφιάλτες, οι προδότες αυτών που τους εμπιστεύτηκαν. Αυτοί που υποσχέθηκαν να φροντίσουν για το καλό της Αιτωλοακαρνανίας και βγήκαν ΨΕΥΤΕΣ, διαλέγοντας την καλοπέραση και τις ανέσεις που τους προσφέρει το βουλευτηλίκι.


Και λέει ο υπουργός: "ζούμε βαριές και δύσκολες στιγμές". Για ποιόν κε υπουργέ; Εγώ το μόνο βάρος που βλέπω είναι τα κιλά μερικών βουλευτών και οι βαριές γεμάτες τσέπες τους.


Εύχομαι λοιπόν σε όλους αυτούς που ψηφισαν την δυστυχία των φίλων τους να ζήσουν πολλά χρόνια και να γεύονται τα κατορθώματά τους.


Γιατί "κύριοι" εμείς οι απλοί πολίτες θα επιζήσουμε ακόμη και με τα πολύ λίγα αγαθά που θα μας αφήσετε.Εσείς όμως που μάθατε στα πλούτη θα πονέσετε περισσότερο όταν έρθει εκείνη η στιγμή που πραγματικά σαν Χώρα θα πιάσουμε ΠΑΤΟ.


"Κύριοι", στα μάτια σας όλα φαίνονται ΣΩΣΤΑ ......

"Κύριοι", στα μάτια μας όμως ..... ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ!!!!!!!!!!!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άξιοι συνεχιστές του Εφιάλτη! Ντροπή σας πουλημένα τομάρια!

Ανώνυμος είπε...

makripidi eisai megalo lamogio soy eyxomai oti to xeirotero apo edo kai sto ejeis se esena kai to paliotomaro sou oust.....................komatoskylo