ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΕΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, παράλληλα με την διεκδικητική συνδικαλιστική δραστηριότητά του – που οι συνθήκες απαιτούν να είναι έντονη – δρομολόγησε και ξεκίνησε ήδη συναντήσεις με εκπροσώπους θεσμικών φορέων της πόλης μας.
Για το Διοικητικό Συμβούλιό μας οι συναντήσεις αυτές δεν είναι απλά εθιμοτυπικού χαρακτήρα αλλά κυρίως φιλοδοξία μας είναι να συμβάλλουν στην αναγκαία σταθερή συνεργασία, στην αναζήτηση και προώθηση λύσεων για τα προβλήματα του χειμαζόμενου εμπορικού κόσμου και των συμπολιτών μας.
Με αυτές τις σκέψεις και προθέσεις συναντηθήκαμε με τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Π. Μοσχολιό όπως και με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας κ. Π. Τσιχριτζή και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Επιμελητηρίου.

Θέματα άμεσης προτεραιότητας για εμάς :

Α) Σε σχέση με τον Δήμο Αγρινίου, είναι η αντιμετώπιση της παράνομης πλανόδιας και στάσιμης διακίνησης αγαθών, η αυστηρή εφαρμογή του κανονισμού και η αποκατάσταση της νομιμότητας στις λαϊκές αγορές, η κατάργηση του τριτοκοσμικού παζαριού στον Αχελώο και όπου αλλού, η αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου της αγοράς της πόλης μας, η συμβολή του Δήμου στην προσπάθεια προώθησης, στήριξης και προβολής των τοπικών επιχειρήσεων.
Β) Σε σχέση με το Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας, είναι η συνέχιση και αναβάθμιση της αρωγής του προς τον Σύλλογό μας, τον συνδικαλιστικό φορέα των εμπόρων της πόλης μας, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να υπερασπιστούμε σε πολύ δύσκολες ώρες τους εκατοντάδες συναδέλφους μας.
Το Δ.Σ. του Ε.Σ.Α. ευχαριστεί για τις συναντήσεις αυτές τον κ. Δήμαρχο και τον κ. Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και γνωστοποιεί προς τους συναδέλφους ότι θα τους ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα, τόσο για την πορεία των παρεμβάσεων όσο και για νέες συναντήσεις του.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.