ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Αγρινίου, για την έλλειψη πίεσης του νερού που παρατηρείται στην πόλη φταίνε οι πολίτες που καταναλώνουν άσκοπα νερό για να πλύνουν τις αυλές και τα αυτοκίνητά τους και για να ποτίσουν τα φυτά τους.Τι σημασία έχει αν ακριβοπληρώνουν το νερό που καταναλώνουν ή αν μένουν σε μια περιοχή με το μεγαλύτερο σε όγκο νερού ποτάμι της χώρας, σύμφωνα με την υπηρεσία και τα αρμόδια συνεργεία θα πρέπει να μάθουν να μην είναι και τόσο καθαροι επιτέλους!
Είμαστε σοβαροί;
Καλό είναι οι πολίτες να είναι πιο μετρημένοι, αλλά μήπως πρέπει και ο αρμόδιος φορέας να κοιτάξει λίγο τις παροχές του, γιατί μιλάμε για μια διαρκώς αυξανόμενη πόλη και ίσως το δίκτυο να μην μπορεί να ανταποκριθεί πια στις ανάγκες της πόλης τους καλοκαιρινούς μήνες;





Αγρίνιο, 14 Ιουλίου 2011
Δ.Ε.Υ.Α.Α.
Διεύθυνση : Δ. Βότση 7
Τηλέφωνο : 2641029364, 2641020353
fax : 2641028894
E-MAIL: grafeiotypou@agrinio.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με τα προβλήματα έλλειψης πίεσης που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες σε διάφορες περιοχές του Δήμου θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους καταναλωτές ότι οφείλονται αποκλειστικά στην άσκοπη χρήση του νερού. Όπως προκύπτει από τους ελέγχους που πραγματοποίησαν τα αρμόδια συνεργεία το νερό που καταναλώνεται είναι το μέγιστο δυνατό.
Επισημαίνεται ότι το νερό του δικτύου ύδρευσης σύμφωνα με τον νόμο πρέπει να χρησιμοποιείται αποκλειστικά για οικιακή κατανάλωση και όχι για άλλες χρήσεις (πότισμα, πλύσιμο αυτοκινήτων με λάστιχο, πλύσιμο αυλών, πεζοδρομίων κλπ), για τις οποίες επίσης προβλέπεται και η καταβολή προστίμου.
Είμαστε βέβαιοι ότι οι συμπολίτες μας θα ευαισθητοποιηθούν σε θέματα ορθολογικής χρήσης του νερού ώστε να υπάρξει έτσι περιορισμός της σπατάλης και να έχουμε προσαρμογή των υδρευτικών αναγκών στα διαθέσιμα υδατικά αποθέματα, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες η κατανάλωση είναι αυξημένη.

1 σχόλια:

ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ είπε...

ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΡΟ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝΕ. http://aggelokastro-news-aggelokastro.blogspot.com/