ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΑΤΕΣ

Στις 5/8/2011 στο Αγρίνιο και στις 7/8/2011 στις Παπαδάτες όποιος θέλει και μπορεί ας αφιερώσει 10 λεπτά από το χρόνο του και που ξέρετε μπορεί το δικό σας αίμα να είναι αυτό που θα σώσει μια ζωή.
Συγκεκριμένα:

5 Αυγούστου 2011: Εθελοντική Αιμοδοσία στο Αγρίνιο
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου σας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 5/8/2011, από 08:00 έως 14:30, θα λάβει χώρα Εθελοντική Αιμοδοσία στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Αγρινίου.(2ος όροφος)
Πρόκειται για έκτακτη αιμοδοσία που διοργανώνουμε σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ. Ν. Αγρινίου.
Ευχαριστούμε το Δήμο Αγρινίου για την παραχώρηση της αίθουσας.
Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να δώσουν δυναμικό παρόν ώστε να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού.


Εθελοντική Αιμοδοσία στις Παπαδάτες - 7/8/2011
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παπαδατών και την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γ. Ν. Αγρινίου, διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία στις Παπαδάτες (Μακρυνεία).
Η Εθελοντική Αιμοδοσία θα λάβει χώρα στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Παπαδατών, την Κυριακή 7 Αυγούστου 2011 και ώρες 10:00 έως 13:00.
Αποτελεί τη δεύτερη δράση μας στην περιοχή της Μακρυνείας μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη Εθελοντική Αιμοδοσία στην Γαβαλού τον Ιούνιο.
Είναι γνωστό ότι οι ανάγκες τους καλοκαιρινούς μήνες είναι μεγάλες. Παρακαλούμε τους κατοίκους της περιοχής να δώσουν δυναμικό παρόν ώστε να επιτύχουμε τον κοινό σκοπό, την αυτάρκεια σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

Με τιμή
Το Δ.Σ.

Η Επιτροπή Νέων