9η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών: Σταθμός η πόλη του Αγρινίου

Με μία λαμπερή εκδήλωση, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, οι πολίτες του Αγρινίου αποχαιρέτησαν τη φλόγα της αγάπης, η οποία φιλοξενήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου από τις 27 Αυγούστου, ημέρα έναρξης της 9ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας.
Δεκάδες νέοι ποδηλάτες, έχοντας ως αφετηρία την πλατεία Δημοκρατίας, ξεκίνησαν πετάλι, χαράσσοντας μια διαδρομή στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Στο κόμβο του Αγίου Δημητρίου συναντήθηκαν με τη λαμπαδηφόρο πομπή και όλοι μαζί συνέχισαν την πορεία με τη συνοδεία της Τροχαίας.
Πλήθος κόσμου συμμετείχε και χειροκρότησε την άφιξη της φλόγας στην κεντρική πλατεία της πόλης. Στην συνέχεια ακολούθησε η παράδοσή της στον Αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και πρόεδρο του Συλλόγου Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας , κ. Θεοδωρόπουλο, εκ μέρους των Συλλόγων Εθελοντών του νομού Αχαΐας, όπου και θα συνεχίσει το ταξίδι της τις επόμενες ημέρες. Υπέροχη γεύση άφησε το τελείωμα της βραδιάς που ήταν δραστήριο και λαμπερό όπως η φλόγα της αγάπης! Οι μαθητές της σχολής χορού ''Dance Academy'' πήραν τη σκυτάλη και παρουσίασαν ένα άκρως απολαυστικό πρόγραμμα μοντέρνου χορού.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. Θεοδωρόπουλο που μας τίμησε με την παρουσία του, τους εθελοντές ποδηλάτες και δρομείς, το Δήμο Αγρινίου, την Τροχαία Αγρινίου, τον κ. Βασίλη Καπελάκη, τη σχολή χορού ''Dance Academy'' καθώς και όλα τα Μ.Μ.Ε. της πόλης για την στήριξή τους.

Δεν ξεχνώ: Κάθε οικογένεια στο Αγρίνιο και ένας Εθελοντής Αιμοδότης!!

Το Δ.Σ.


Η Επιτροπή Νέων