Κάνε κλικ στην πόλη ....!


Με ένα "κλίκ" γεννιέται μια ιδέα, με ένα άλλο "κλικ" δημιουργείται μια έκθεση φωτογραφίας!
Και το θέμα, τι άλλο από την αγαπημένη μας πόλη. Να μια ευκαιρία να γνωρίσουμε και την πιο μικρή γωνιά της.
Τον έξυπνο αυτό διαγωνισμό οργανώνει το Τρυποκάρυδος Coffee-Bar που μας προτρέπει να φωτογραφίσουμε το Αγρίνιο, να γκρινιάξουμε για όσα δεν μας αρέσουν και να ζωντανέψουμε την ιστορία του.
Μπορείται να συμμετέχετε στέλνοντας μια φωτογραφία μαζί με το ονοματεπώνυμο σε ψηφιακή μορφή στο tripokaridoscafe@gmail.com και εκτυπωμένη σε όποια διάσταση θέλετε στη διεύθυνση “Τρυποκάρυδος Coffee-Bar Πεζόδρομος Ηλία Ηλιού 9” μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.. Τα ψέμματα τελείωσαν!
Ο κύβος ερρίφθη! Η υπογραφή της Κ.Υ.Α. ανοίγει πλέον διάπλατα το δρόμο για την επικείμενη επένδυση του Κατάρ στο Πλατυγιάλι, κάτι που σημαίνει αυτόματα την ταφόπλακα στις ελπίδες για εμπορικό-διαμετακομιστικό λιμάνιΗ Κίνηση Πολιτών Ξηρομέρου καλεί:
1. Το Δημοτικό Συμβούλιο να αλλάξει την απόφασή του και να ταχθεί ρητά και κατηγορηματικά ΕΝΑΝΤΙΟΝ της “επένδυσης” και της κοροϊδίας.
2. Το Νομαρχιακό Συμβούλιο να πράξει ανάλογα και να καταψηφίσει την πρόταση.
3. Την Επιτροπή Αγώνα να ενεργοποιηθεί άμεσα.
4. Τους πολίτες του Ξηρομέρου να επαγρυπνούν και να σταθούν στο πλευρό της Κίνησης αποφασισμένοι και έτοιμοι για αγώνα προκειμένου να πετύχουμε τη λειτουργία εμπορικού-διαμετακομιστικού λιμανιού, κάτι που η Πολιτεία έχει υποσχεθεί και οφείλει να πραγματοποιήσει.
5.Τέλος επειδή οι επερχόμενες εκλογές θα γίνουν στη βάση θέσεων για συγκεκριμένα προβλήματα και επειδή η καταστροφική για την περιοχή «επένδυση» είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα :
Καλούμε τις δημοτικές παρατάξεις και τους επικεφαλείς τους να πάρουν θέση εδώ και τώρα.
Καλούμε επίσης τους βουλευτές όλων των κομμάτων του νομού να πάρουν θέση για την «επένδυση».
ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ
Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΒΕΖΟ