9η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ. ΣΤΑΘΜΟΣ:ΑΓΡΙΝΙΟ

Το Σάββατο 27 Αυγούστου 2011 θα λάβει χώρα η τελετή αφής της φλόγας της 9ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στα Σέρβια Κοζάνης.



Το ίδιο βράδυ η φλόγα θα ταξιδέψει από τα Σέρβια στο Ξυλόκαστρο, όπου στις 28 Αυγούστου θα γίνει η παράδοσή της στους εκπροσώπους των γεωγραφικών διαμερισμάτων της χώρας για να συνεχίσει η πορεία της σε κάθε πόλη της Ελλάδος.
Η πόλη μας θα αποτελέσει σταθμό της φλόγας στην πορεία της από τα Σέρβια στο Ξυλόκαστρο. Αυτό μας τιμά ιδιαίτερα και φανερώνει την εκτίμηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) για το Σύλλογό μας και τους Αγρινιώτες Εθελοντές Αιμοδότες.

Έτσι, το Σάββατο 27 Αυγούστου και ώρα 22:00 , ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου και η Λέσχη Μοτοσυκλέτας θα παραλάβουν στον κόμβο ΑΛΙΜΕΝΤΑ(sprider) τη φλόγα από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, κ. Πρωτόπαπα Εμμ. Χρήστο και μετά από μία συμβολική πορεία στην πόλη ως την Πλατεία Δημοκρατίας,η φλόγα θα συνεχίσει την πορεία της με κομβόι μοτοσικλετιστών της Πάτρας αυτή τη φορά, προς την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Π.Γ Νοσοκομείου Ρίου - Πατρών,όπου και θα είναι ο σταθμός διανυκτέρευσης της φλόγας.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εκδηλώσεις του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου στα πλαίσια της 9ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου για τις οποίες σύντομα θα σας ενημερώσουμε.



Το ΔΣ



Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΩΝ

Πρόγραμμα 9ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών: http://www.posea.gr/article.php?news_id=995
--
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ
Δίνοντας αίμα
σώζεις ζωές...