Ποιός Φταίει;;


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: "όλα τα ποντικια να πηδήξουν στη θάλασσα γιατί το πλοίο βουλιάζει" .


Αναφέρομαι στο βούλιαγμα του Παναιτωλικού, όπου μετά από ακόμα μια ήττα, ο ένας μετά τον άλλο παραιτούνται. Αρχής γενομένης από τον προπονητή Κ. Κεχαγιά και το επιτελείο του και στη συνέχεια η πώληση των μετοχών απο τον πρόεδρο. (!)

Και οι δύο με τη συμπεριφορά τους έδειξαν ποιοι πραγματικά είναι.


Ο μεν προπονητής δεν είχε το θάρρος να βγει στη συνεντευξη μετά τον αγώνα και να ζητήσει συγνώμη για το κατάντημα της ομάδας και το μαύρο χάλι της, παρά έτρεξε να κρυφτεί στ' αποδυτήρια με την ουρά στα σκέλια.Και όταν τον παρακαλάγαν να βγεί απαντούσε ότι δεν ήταν έτοιμος!!! Συμπεριφορά που δεν δείχνει άνθρωπο που μπορείς να στηρίζεσαι πάνω του!!! Ο κ. Κεχαγιάς πληρώθηκε πολύ ακριβά για 2 αγώνες εκτός έδρας που κέρδισε, στην ουσία πληρώθηκε για να κοροϊδέψει τους πάντες για την ανικανότητά του. Με τι μούτρα θα πάει τώρα σε άλλη ομάδα;
(ή όλα ήταν σκηνοθετημένα για να πάει σε άλλη ομάδα πιο βόρεια; )


Απ' την άλλη ο πρόεδρος στην ανακοίνωσή του δήλωσε ότι είχε δώσει περιθώριο 4-5 χρόνια στην ομάδα. Και μετά; Ελαφρά τη καρδία λοιπόν πουλάει το πακέτο στον "πρώτο τυχόντα" σαν "καλός Αγρινιώτης και καλός οπαδός". Αυτή η ανακοίνωση δείχνει πόσο σοβαρά είχε πάρει την αγορά της ομάδας και πόσο τον ενδιέφερε το μέλλον της.

Κε Κωστούλα δεν εγκαταλείπουν έτσι, πάρτε παράδειγμα τους προέδρους των μεγάλων ομάδων τόσα χρόνια πόσα καλά και άσχημα έχουν περάσει και είναι ακόμα εκεί, γιατί γι' αυτούς δεν είναι μόνο επιχείρηση αλλά πάθος και αγάπη. Κάτι που φαίνεται ότι λείπει από σας.



ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΑΡΑΓΕ;


ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ;


Υπάρχουν και κάποιοι καλοπληρωμένοι παίκτες που έπρεπε να κάνουν σωστά την δουλειά τους, σαν καλοί επαγγελματίες. Που ήταν λοιπόν αυτοί οι παίκτες; Πληρώνονται να κάνουν μια δουλειά περα από το πάθος για το ποδόσφαιρο ή την ομάδα. Αν ήταν σε άλλη επιχείρηση θα τους είχαν διώξει από καιρό, όμως εδώ τους δίνουν συνέχεια ευκαιρίες.Και δεν αρκεί να τρέχουν 1-2, χρειάζονται όλοι οι παίκτες.


Αυτός που πληρώνει την νύφη είναι ο λαός του Αγρινίου που γεμίζει ελπίδες στην αρχή της χρονιάς για μια ανοδική πορεία και στη συνέχεια πέφτει στον Καιάδα. Εκεί που τον σπρώχνουν οι ίδιοι άνθρωποι που τον χρειάζονται.Τον κάνουν μπαλάκι, τον χρησιμοποιούν και δεν του λένε ούτε ένα ευχαριστώ ή μια συγνώμη.Αυτός ο κόσμος είναι που στηρίζει πραγματικά την ομάδα, που τρέχει σε κάθε άκρη της Ελλάδας να ζητωκραυγάσει. Αυτός ο κόσμος είναι ο μεγάλος ΧΑΜΕΝΟΣ της υπόθεσης.

1 σχόλια:

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή Λένα μιά χαρά τα λές αλλά ποιός τ'ακούει!Την άποψή μου την έχω γράψει κι άλλοτε.Μόνο με νεαρούς ντόπιους παίκτες μπορεί να φτιαχτεί ομάδα.Σχετικά με τη φευγούλα όλων των υπευθύνων έγραψα χτές το παρακάτω σχόλιο στο agrinionews."Οταν βουλιάζει το καράβι πρώτα πηδάνε τα ποντίκια.
Αντε στο καλό κύριε Φώτη μας!Τώρα να σας πούμε ότι χαρήκαμε για τη γνωριμία,ψέματα θα'ναι.Μόνο με λεφτά,ξεροκεφαλιά,αυλικούς και μισθοφόρους δεν γίνεται ομάδα.Δεν φταίνε για όλα οι άλλοι,φταίτε και σείς κύριε πρόεδρε!Τα μέγιστα.
Αλήθεια το EMILEON τι θα το κάνετε;
Υ.Γ.:Οταν λέτε ".... να ξεκινήσει έγκαιρα η διαδικασία ανασυγκρότησης της ομάδας" τι θέλετε να πείτε;Μήπως ότι παραδίνετε μιά ομάδα τελείως διαλυμένη;"