Χωρίς παρέλαση λόγω βροχής (;)


Όπως μου γράφει ένας καλός διαδικτυακός φίλος ( http://myagrinio.blogspot.com/2009/03/25.html ) δεν έγινε η παρέλαση στο Αγρίνιο όχι μόνο λόγω βροχής, αλλά και λόγω κακής οργάνωσης.
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατόν να υπολογίσει κανείς τον καιρό, αλλά εφόσον έχουν συγκεντρωθεί τα παιδιά και είναι έτοιμα, πρέπει να παίρνονται γρήγορες αποφάσεις.
Αφού δεν βρέχει ξεκινάς την παρέλαση αμέσως για να προλάβεις.
Λυπάμαι πολύ να μαθαίνω τέτοια πράγματα και πάνω απ' όλα λυπάμαι που τα παιδιά έφαγαν όλο το κρύο και τους έμεινε η απογοήτευση.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λένα, δεν ξέρω για την οργάνωση της παρέλασης (φέτος θα γινόταν από άλλη αφετηρία προφανώς λόγω των έργων στην πλατεία Δημοκρατίας), αλλά όσον αφορά τον καιρό, χειρότερος δεν γινόταν, μιας και λίγο πριν την παρέλαση έριχνε και χαλάζι.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΕ ΞΕΡΟΥΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΧΩΡΙΣ ΒΡΟΧΗ. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

ΛΕΝΑ είπε...

συμφωνω με τον ανωνυμο 10:14 οτι εφοσον ηταν τοσο ασχημος ο καιρος (οπως λεει και η Χρυσα) δεν επρεπε καν να μαζεψουν εκει τα παιδια, στο πολυ πολυ να πηγαιναν τις σημαιες στην εκκκλησια και μετα στα σπιτια τους.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς κείνα τα χρόνια που κάναμε παρέλαση με κρύα και βροχές , που μάλιστα ξεκινούσαμε πιο πάνω απ’ τα Καραπανέικα κοντά σχεδόν στο Οικονομικό γυμνάσιο πάθαμε τίποτα; Δεν ντρέπεσαι ρε Μοσχολιέ κι εσύ και τα ρεμάλια τα Τσιράκια σου; Δεν φταίει ο καιρός μα ο κακό σας ο καιρός και ο ψυχρός που πάτε για να κάνετε τ΄Αγρίνιο Αλβανία.
http://kastrinos.pblogs.gr/

Ανώνυμος είπε...

SE MIA MIKRH KRISH H DHMOTIKH ARXH TA EKANE THALASSA. NA ZHTHSOYN SYGKNOMH.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που διαμαρτύρονται, μόνον γραφικοί γίνονται.Τι να κάνει ο δήμος δηλαδή;
Βουντού για να φτιάξει ο καιρός;
Μάλλον ειχαν τα παιδιά τους στη σημαια και έχασαν την αυτοεπιβεβαίωση...

ΛΕΝΑ είπε...

τα πραγματα ειναι απλα : οταν ξερεις απο την ΕΜΥ οτι τη συγκεκριμενη μερα θα ριξει καρεκλοποδαρα (συνηθες για την περιοχη) ακυρωνεις την παρελαση, δεν λες θα δουμε.
Αλλα αν δεν γινει παρελαση θα στεναχωρηθουν οι δημοτικοι "αρχοντες" που δεν θα κανουν περατζαδα.
Οσο για το οτι κι εμεις εχουμε παρελάσει με βροχη, σημαινει οτι πληρωσαμε τετοιου ειδους βλακειες για να μην εκφραστω διαφορετικα (ασχετα σαν παιδια αν το διασκεδαζαμε)

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗς ΣΥΓΓΕΝΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΜΠΛΟΚΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Απάντησα στην άλλη ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

Η δημοτική αρχή του Αγρινίου διαχρονικά έχει δείξει ασέβεια τόσο στους θεσμούς του κράτους όσο και αυτούς της δημοκρατίας. Εκτός από το χθεσινό περιστατικό, όπου οι υπεύθυνοι έβλεπαν να πέφτει χαλάζι και δεν ματαίωναν την παρέλαση, ταλαιπωρώντας πολίτες, γονείς και μαθητές, υπάρχει και ένα ακόμη άγνωστο περιστατικό. Στην παρέλαση της 25ης/3 του 2007 η δημοτική αρχή δεν ενημέρωσε την 132ΣΜ, (σε επίδειξη ασέβειας προς τις Εν. Δυνάμεις) ότι άλλαξε ο τόπος κατάθεσης στεφάνου (έγινε τότε στην πλ.Δημάδη) με αποτέλεσμα το άγημα να ψάχνει μάταια τους επίσημους (σαν να έψαχνε ψύλλους στα άχυρα), την ώρα που η κατάθεση γινόταν λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο πάνω. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η δημοτική αρχή δεν έχει ελληνοχριστιανικά ιδεώδη. Απόδειξη η απαγόρευση του Κώδικα Da Vinci!!! Σε αυτή την περίπτωση στο σκεπτικό της δημοτικής αρχής βάρυναν πολύ οι ισχυρότατες θρησκευτικές(χριστιανικές) οργανώσεις της. Έτσι ο Δήμος Αγρινίου κατάφερε το απίστευτο : να συνδυάσει (προφανώς σουρεαλιστικά) σοσιαλισμό και ελληνοχριστιανισμό! Ας μην βιαστεί όμως να πει κανείς ότι η δημοτική αρχή έχει διχασμό προσωπικότητας! Υποκρισία και ψηφοθηρία κυριαρχούν τον χαρακτήρα της. Ικανοποιεί από τη μια τους πολλούς αριστεριστές της πόλης που χάρηκαν με την γελοιοποίηση της παρέλασης και την ταλαιπωρία των μαθητών, και από την άλλη τους θεομπαίχτες της δεξιάς με την αντιδημοκρατική απαγόρευση μιας ταινίας. Έτσι το Αγρίνιο έγινε «πόλη να ζεις», έχοντας πολίτες ικανοποιημένους, και πολιτικούς καλά θρονιασμένους στις «καρέκλες».

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΤΟΚΟΛΛΟΥ. ΜΙΑ ΠΟΛΗ 100.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΝΘΥΠΟΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΟΥ-ΜΑΟΥ. ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
1. ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ (Η ΣΑΜΠΟΤΑΖ)ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΜΕΓΑΦΩΝΩΝ ΣΕ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΠΡΙΝ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ
2.ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΙΔΙΩΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΓΕΥΜΑ ΘΥΜΙΖΑΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΝΕΟΠΟΛΟΥΤΟΥΣ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΥΣ, ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ (Π.Χ. ΟΙ ΑΞΚΟΙ ΤΩΝ Ε.Δ. ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ). 0 ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΗΚΩΝΟΤΑΝ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ, ΕΠΙΝΕ, ΧΑΧΑΝΙΖΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΑΜΟ Η ΠΑΝΗΓΥΡΙ).
3.ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΗΘΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ(ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΗΡΩΑ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ).
ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ, ΣΕΒΕΤΑΙ, ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΜΠΟΛΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ.