3ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΩΝ ΣΤΗ ΝΗΣΣΑ ΚΑΤΟΥΝΑΣ



Ο Ιππικός Όμιλος Κατούνας σας προσκαλεί στο 3ο Αντάμωμα καβαλάρηδων και φίλων αλόγου, την Κυριακή 29 Μαίου 2011, από τις 9:30 το πρωί και όσο πάει ... στη θέση Νήσσα στην Κατούνα Ξηρομέρου.

Ελάτε να χαρείτε μαζί μας το καταπράσινο τοπίο δίπλα στα τρεχούμενα νερά του ποταμού της Νήσσας και να καμαρώσετε τα περήφανα άλογά μας με τους καβαλάρηδες που θα καταφθάσουν από όλα τα μέρη της Ελλάδος.

Ελάτε να απολαύσετε την επίδειξη ιππικής δεξιοτεχνίας και την ιππική παρέλαση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και ελάτε από κοντά να ζήσετε την πραγματική απόλαυση από την ηρεμία των κρυστάλλινων νερών, την οργιώδη βλάστηση, τις ομορφιές και το απαράμιλλο φυσικό κάλλος της περιοχής.

Ελάτε να γευτείτε την πεντανόστιμη ψητή προβατίνα που προσφέρει ο σύλλογος, οι φίλοι και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής εντελώς δωρεάν και να χορέψετε με ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα του δημοτικού τραγουδιού!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

11:30 Παρουσίαση και απονομή μεταλλείων στους συμμετέχοντες καβαλάρηδες.

12:30 Παραδοσιακό καλύβωμα αλόγου.

13:00 Δωρεάν ψητή προβατίνα για όλους.

Ζωντανή ορχήστρα με το καλύτερο συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής και με τραγουδιστές τους γνωστούς: Γιώργο Βελισσάρη, Γιώτα Γρίβα και τους Θανάση Αναγνωστέλο, Χρήστο Νίκου κ.α.

Σας περιμένουμε όλους για μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία ...

ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ