ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ κ. ΚΑΛΑΜΙΔΑ



Με τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Γεώργιο Καλαμίδα συναντήθηκε την Κυριακή 15 Μαΐου στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Τέντες, ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος κ. Χαράλαμπος Αθανασίου και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Λεωνίδας Υφαντής.
Η συζήτηση των δύο ανδρών επικεντρώθηκε γύρω από την ίδρυση Εφετείου Δυτικής Στερεάς με έδρα το Αγρίνιο και της σωστής οργάνωσής του, ώστε στο νέο Δικαστικό έτος να ξεκινήσει η λειτουργία του όπως προβλέπεται από το Προεδρικό Διάταγμα.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου μετά τη συνάντηση δήλωσε:
«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε στο Δήμο Αγρινίου και στην πόλη μας το συντοπίτη μας κ. Καλαμίδα και αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή για την περιοχή μας, γιατί ο κ. Καλαμίδας υπηρέτησε το θεσμό της δικαιοσύνης από όλα τα αξιώματα τα οποία του ανατέθηκαν με κύρος, με σεβασμό στη δουλειά του και αφήνει ένα σημαντικό έργο και μια μεγάλη παρακαταθήκη για τους επόμενους.
Είχαμε επίσης την ευκαιρία να συζητήσουμε για την ίδρυση του Εφετείου Δυτικής Στερεάς στο Αγρίνιο και της σωστής οργάνωσής του».
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Γεώργιος Καλαμίδας τόνισε:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Αγρινίου για την υποδοχή στο Δημαρχείο και την ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαμε και τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου για την πρόσκληση που μου απηύθυνε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Παπαστράτειο Μέγαρο».